Frakt og levering

Få varene tilsendt

Sportsmate har fast fraktpris på kr 99, unntatt for staver til hentested. For kjøp på over kr 2500 er det gratis frakt til hentested. Det er alltid gratis å hente produkter hos oss i Trondehimsveien 184, 1570 Oslo.

Sportsmate benytter Posten til levering av varer. Avhengig av vekt, mål, verdi og adresse vil varene dine kunne sendes på en eller flere måter. Prisen på de forskjellige leveringsalternativene beregnes av Posten, og vises når du skal velge leveringsmetode i kassen. Staver og andre produkter med en lengde på over 120cm blir behandlet som spesialgods av Posten. Dette medfører at fraktprisen for slike produkter vil være noe høyere enn for andre produkter i samme vektklasse.

Servicepakke
Pakken leveres til ditt lokale postkontor / post i butikk, og hentes der. Pakken kan spores. Sendingen vil normalt være fremme i løpet av 1-3 virkedager.

Hjem i postkassen
Pakken leveres til ditt postkontor. Pakken kan spores. Sendingen vil normalt være fremme i løpet av 1-3 virkedager.

Brev A-post
Mindre varer med lav verdi kan sendes som brev. Disse vil normalt bli levert rett i postkassen din, men i enkelte tilfeller så må de hentes på ditt lokale postkontor / post i butikk. Det er ikke mulig å spore disse sendingene. Sendingene vil normalt være fremme etter 1-2 virkedager.

Hent pakken selv
Varer kan også hentes hos oss i Trondheimsveien 184, femte etasje, mandag-fredag mellom 9.30 og 15.30. Ta kontakt på telefon 952 55 027 for å avtale hentetidspunkt.

Leveringstider

Vi behandler ordre og sender varer alle hverdager.